Tukiyhdistys | Korsvuori | Varauskalenteri


Tukiyhdistys


Nousiaisten Partiotoiminnan Tuki ry on vuonna 1995 perustettu rekisteröity yhdistys, joka omistaa Lippukunnan käytössä olevan retkikaluston eli mm. teltat, maavaatteet, laavut, kaminat, kanootin sekä soppatykit ja muun muonituskaluston. Kalusto on varastovakuutettu ikävien yllätysten, kuten esim. tulipalon tai varkaustapauksen varalta. Uutta kalustoa Tukiyhdistys hankkii tarpeen, rahavarojen ja suunnitelmien mukaisesti.

Letunpaistoa Nousten Markkinoilla


Tukiyhdistys huolehtii myös varainhankinnasta Lippukunnan tarpeisiin. Joulumyyjäiset, joulukalenterimyynti, Nousten Markkinoiden letunpaisto ja muut varainhankintakampanjat tapahtuvat Tukiyhdistyksen toimintana yhteistyössä lippukunnan kanssa. Käytännössä varainkeruuseen saavat osallistua kaikki partiolaiset vanhempineen riippumatta siitä, kuka on Tukiyhdistyksen jäsen ja kuka ei - ovathan Lippukunta ja Tukiyhdistys samaa perhettä keskenään, vaikka pankkitilit ovatkin erilliset.


Varainhankinnan tuotoilla rahoitetaan mm. kalustohankintoja ja Korsvuoriprojektia. Tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan lippukunnalle voidaan myöntää myös suoraa rahallista tukea.


Tukiyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki partiolaiset vanhempineen sekä muut asiasta kiinnostuneet. Erityisen mukavaa olisi saada lisää vanhempia mukaan yhdistyksen toimintaan.

Puheenjohtaja:

Jyrki Ristimäki
puh: 0400-948061
e-mail: tuki (at) nhlpk.net